Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • elektrotank

    tag

    Az építsd fel! csatornára eljutott (gondolom nem csak oda) a 42126 Ford F-150 Raptor. Mint, ahogy régebben kifejtettem és ahogy a kolléga úr is mondotta: ezek a matricás megoldások elég gagyik. Az én bajom, hogy egy ekkora összegű készletnél az alapvető dolgokat is, mint a fényszórók, lámpák és a hűtőrács, matricázni kell... miért nem lehet rendesen megépíteni? Azt is szomorúnak találom, hogy ilyen összegeknél gyerek módjára kell egyáltalán matricázgatni a különböző alkatrészeket, ahelyett, hogy printelve lennének. Értem én, hogy költséghatékonyság ez az egész mizéria vagy pl. ne ragasszam fel a matricákat, ha nem akarok vele tökölni, de... hát na.

    A lego hivatalos oldalán 52k-ért van a készlet - ez a hazai piacon talán kicsit kevesebb lesz, de ha körbenézel, egy Land Rover Defendert 50 körül már hozzád csapnak újonnan, úgy, hogy 1200 darabbal több elem van és van egy komolyabb sebváltó is benne. Ebbe pedig 4 kerék meghajtás helyett csak 2 lett, mint hallom. És persze, tudom, a Defenderen is volt matrica.

    Csak kicsit átb*szva érzem néha magam, amikor ilyen 18+ készletet kapunk, ami a felnőtteket célozza, ráadásul technic és kapunk jó pénzért valami semmilyen, inkább gyerekeknek való szettet, ami valószínű semmi kihívást, újdonságot nem fog tartogatni. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nem annyira nem tetszik ez az irány. Régen is voltak gondolom ilyenek, meg a licenc ára se lehetett ezek szerint olyan olcsó, de ennek a készletnek ilyen áron semmi értelme. És mondom mindezeket úgy, hogy tetszik... tetszik a színe, a formája, szeretem az ilyesmi terepjárókat, pick-upokat, a Defender se véletlenül van meg.

    De nem panaszkodni akarok meg ilyesmi, hiszen, ha úgy lesz, úgy sem veszem meg, de mint olyan ember, aki szereti a legót, kicsit csalódott vagyok. De azért is, mert a technic felhozatal közül talán ezt várom/vártam a legjobban.

    Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov

Új hozzászólás Aktív témák