Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lajti

    tag

    válasz Mandi99 #43131 üzenetére

    Köszi, rákeresek akkor még. Csak félek, hogy aztán rágerjedek :)

    Ez a széthajtós vonal nekem is sokkal jobban tetszik. Kicsit több hely kell neki széltében, de legalább nem olyan mély, több szekrényben így jobban elfér és tök jól kiállítható, látható mindig, akinek meg olyan igénye van, sokkal játszhatóbb is.

    A vásárlás-szétszedés témához, örömmel vettem mindenki hozzászólását, tapasztalatát, nagyon hasznos volt megtudni, hogy sok mindenben hasonlítunk, másban, meg ebben ennyire különbözőek vagyunk :)

    Most voltam venni simítózáras zacsikat a szétszedett legók tárolásához. Az az egy használt készlet, amit szétszedve kaptam, ilyenbe rakta a volt gazdija és tök jó ötletnek tűnt. Háromfajta méretet vettem, 24*16-os meg úgy nagyjából a fele és annak fele méretét, igazából annál kisebbet meg nagyobbat. Lettek volna pont fele méretűek is, de valahogy nem tűntek jónak, aztán majd otthon kiderül, hogy jól választottam-e. Min. 100 db-ot adtak egy méretből, összesen kétezehéccá pénz volt. Csomagolásokkal foglalkozó cég, elvileg lehet kapni kreatív hobby boltban is ilyet, gondolom jóval drágábban.

Új hozzászólás Aktív témák