Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Throme #61925 üzenetére

    Ebben az árkategóriában már szvsz tényleg bosszantó lehet, ha nem működik valami. Esetleg eleve spórolnak a funkciókkal. De hát ez van...

    Volt szó a clip-ekről meg az anyagminőségről is. Nekem mondjuk nincsenek rossz tapasztalataim az újakkal. Clip-ből az új, 2-3 éves készleteknél még egy sem tört el, ránézésre is valahogy rugalmasabbnak tűnnek. Míg ez az egyetlen kb. ami gyerekkoromból megmaradt, hogy az összes akkor clip rövidúton eltört. Pedig akkor is vigyáztam rá, ma is hülyének néznek amikor bepattintás helyett pl. egy tengelyt felülről nyomok bele, hogy kevésbé feszítse szét. :D Ez onnan jött mégis törtek.
    Most ahogy látom a Blacktron úrhajótól a City autós szettekig bezárólag ez a clip-es szétszedhetőség lett az irány, kíváncsi leszek meddig bírják majd. Vagy, hogy miért nem jó megoldás pl. a Technic pin-es csatlakoztatás ott ahol elfér. :F

    Ill. volt szó a kockák lazaságáról. Nálunk végül közös ajándékként és karácsonyi építésként mégis a WV szett (és a nagy karácsonyfa+mikulásműhely gwp) lett az ajándék. Jött a gyerkőc, hogy nem tud két kockát egymásra pattintani. Elkértem aztán 3-4 próba után én is nézegettem az alját. Annyira szoros volt mint amikor a hosszabb kockák oldala kissé homorú volt régen. De itt voltak rendesen távtartók, mégis ügyeskedni kellett vele.
    Ahogy már korábban is említettem, hogy a 6-8 évesnek segíteni kell összenyomni sokszor az elemeket. Aztán azt nem tudom ez régen milyen volt... nekem a régi Legoim sajnos annyit voltak építve, hogy mind elég laza ehhez képest. Gyárilag biztos jobbak voltak, bár ezeknél az új készleteknél jobban nem szorulhattak mert már ez is necces. :)

    Ami viszont feltűnt, ha már minőség: a villamos tetején lévő fehér íves tile-ok nem egyszínű fehérek. Ahol vékonyabb a műanyag ott fény felé átlátszik. De ami rosszabb, hogy ráaső fényben is látszik az eltérés, mintha vmi kékes/szürkés elszíneződés lenne rajta.

Új hozzászólás Aktív témák