Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petya86

    csendes tag

    Péter vagyok, 37 éves, LEGO függő... ahogy látom az előző kommenteket ezt elmondhatjuk még páran :) 2-3 éve indult nálam komolyabb gyűjtés amikor ráeszméltem arra, hogy kis trüközéssel, akció figyeléssel azért a készletek nagy része elég jó áron beszerezhető különböző akciók, GWP-k mellett. A jelenlegi store-os Alpesi házon nagyon gondolkodtam, ajándékot levonva 48e közelében ez nem hiszem, hogy egyhamar újra lesz (aztán persze majd meglátjuk), és alapvetően tetszik a készlet... de én is most jutottam oda, hogy valahol meg kell húzni a határt. Hiába van Kovácsműhelyem kb 15e-ből, Pirates of Barracuda Bay-em kb 5e-ből, Downtown Diner-em kb ingyen, SC készletek átlag fél áron, helyből nem lett több.

    2-3 éve még az volt a terv, hogy minden Modular Building-et megveszek, hiszen évente 40-50e Ft azért nem vészes (GWP-vel még ennyi sem), plusz egy kis apróság ezek mellett. Aztán jöttek a 8 széles SC készletek, amiket ha már elkezdtem, akkor nem lehet "félbehagyni", na meg visszajött ez a kalózós/kastélyos téma akkor ezek is jöhetnek, és kell minden Creator, Ideas, Icons készlet. Micimackó is jópofa, jó lesz családdal együtt építeni. Tallneck? Nagyon tetszett a játék, ikonikus készlet, naná, hogy kell...

    Aztán most ott tartok, hogy brickset szerint (legalább) 54 bontatlan készletünk van (polybagtől, Oroszlánlovag kastélyig minden), összesen 28e+ alkatrésszel... most a Pirates of Barracuda Bay-t rakjuk gyerekkel hétvégente, de kb 1-2 órát haladunk hetente, így bőven lesz még 1 hónap mire befejezzük. És ha bármi újat szeretnénk összeépíteni ezekután, akkor valamit szét kell szedni, és tárolni. Panel lakás, korlátozott hely.

    Nem bántam meg egyik készletet sem, de kezdem érezni, hogy ekkora mennyiségben már teher a hely menedzsment is. Eladni elvből nem adok el semmit amit magunknak vettünk. Remélem a gyerek 30 év múlva majd kellemes nosztalgiával tekint vissza ezekre a dolgokra, hiszen nagy részük a közös építés vagy közös játék miatt talán kellemes emlék lesz.

Új hozzászólás Aktív témák