Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    válasz Throme #68755 üzenetére

    A szellemház is fasza a havas téma miatt. Engem valóban nem zavar a vérfarkas, bele tudom integrálni a karácsonyi szettbe. ;] Tavaly úgyis kimaradt, inkább a baltásgyilkosos slasher volt a fő csapás, idén lehet valami klasszikus szörnyes lesz, szinte a teljes Universal szörnycsapat megvan, pont a gyűjthető régi vérfarkas hiányzik csak, meg az egyik gyűjthető zombi, de zombi később is volt.
    Vonatot mi is akarunk a fa alá, csak nem tudom, mi legyen. A jelenleg kaphatókból a tehervonat a szimpatikusabb a klasszikus vonat kinézet miatt, bár az igazi egy gőzös lenne, a tavaly kifutott HP vonatot majdnem meg is vettem, bár abba még motort kéne építeni.

    Idén már tervezem a Mikulás mech vs. Amerika kapitány mech csata folytatását is, még időben vagyok, ugyanis jó lenne némi épített díszlettel pár perces stop motion animációban megcsinálni a 2. részt, a forgatókönyv fejben már alakul, a nyitó jelenetben Amerika Kapitány és Rozsomák (ő van még meg mechben is) épp egy kocsmában mulat, de akarok egy rövid snittet főcímnek a Péntek 13 VI. rész mintájára is, ahogy a gonosz Mikulás kikel a sírjából egy villámcsapás miatt. :)

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Új hozzászólás Aktív témák