Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    Nakérem, Magisk V24!

    Ugye ki lett vége a MagiskHide, azt írja hogy megunta a macska-egér harcot, amúgy se volt tökéletes.. és hogy mostanra már sokkal-sokkal jobb módszereket találtak ki a többiek, so let them shine :D

    Kikerült ugye a Magisk Module Repo, viszont -ahogy várható volt és írtam is- a modulkészítőknek a modul leírásában lesz egy változó, mégpedig a updateJson amivel mindenki mutathat a saját update forrására így nem lesz centralizált hanem oda lesz bízva a modult kiadókra hogy lesz-e automatikus update-re lehetőség vagy nem, karbantartja magának vagy nem. Szerintem a legjobb ötlet, XDA-n amúgy is volt(ak) régebben is modul listák, most majd mindenki válogathat magának ahogy akar, vagy ott lesz pl. a Fox's Magisk Module Manager.

    És mostmár nincs csak Zygisk, a Riru modulok meg vagy átíródnak majd vagy nem, van már rá más irányú fork amiben egyesíthető a Zygisk + Riru + LSposed. Meglátjuk majd mi fog nyerni, mi marad meg.. az idő eldönti.

    Teljes changelog itt található.

    Az összefoglalót este frissítem -ha lesz időm- a linkekkel meg az Android 12-re vonatkozó részt átírom mert mostmár ugye az lesz az "általános".

Új hozzászólás Aktív témák