Hirdetés

Aktív témák

  • Zoltán

    őstag

    ziasztok!
    Különös problémával fordulok a Ph! értő közönségéhez:
    Feltettem az egyik gépemre (winXp sp2, AMD) az új AVG8.5-öt. Utána sorozatban jött a kékhalál. Persze elsőre nem a írusírtóra gyanakodtam, hanem hardware-re, de a memtest szerint a ramok jók (tehát a ramvezérlők is), aztán gyanakodtam LAN-kártyára, mert mindig csak webezés közben fagyott (IE és Safari-val is), de e-mail kliens és helyiháló használatától ne mfagyott, de azért kicseréltem, de igy is fagyott. Proci nem lehet, az sose hal meg, szóval gondoltam, hogy az alaplap szállt el.
    De:
    Felraktam egy másik gépemre is az új AVG 8.5-öt, és az is kékhalálozik azóta! (ez egy WinXp sp3-as AMD). Mondom dejó, az AVG a ludas. Lecserélem a legújabb AVAST-ra , de azzal is fagy. Felrakom a régi AVG7.5-öt (ez volt korábban) és most megint minden szép és jó.
    De most akkor mi legyen? nem használhatok elavult vírusirtókat, és mitől van, hogy 2 különböző gépemen is kékhaláloznak az új vírusírtók? Ja, a második gépemen a Guild Wars közben is fagy. Szóval mindig internetezés közben fagynak csak a gépek, de sosem helyi háló vagy e-mail klienstől, hanem mindig GiuldWars vagy böngésző halsználata közben (IE, Safari).
    Még úgy is fagyott az egyik gépem, hogy kikapcsoltam az új 8.5-ös AVG-t, le kellett teljesen szedni, hogy megjavuljon.
    Tapasztalt valaki már ilyet? Van valakinek tippje?
    Köszi!

Aktív témák