Hirdetés

Aktív témák

  • etele34

    tag

    Nem a NOD bántása és nem a Kaspersky dícsérete akar lenni amiről most írok csak egy érdekes történet amit megosztok Veletek.
    Barátom az egyik rendszergazda egy több ezer fős vidéki nagyvárosi felsőoktatási intézményben. A nagytudású profok vagy éppen az egyetemi tanárok/oktatók amikor elmennek valami ankétra vagy konferenciára akkor igényelnek és elvisznek egy laptopot a sok közül. Munkaeszközként használva persze. Sokszor napokig náluk van vagy éppen külföldre is kiviszik magukkal ha kell.
    Barátom mesélte - nemrégen amikor összejöttünk és említettem, hogy KIS-re váltottam-, hogy évekig a NOD32 majd egy idő után már az ESS-eket telepítették fel ezekre a laptopokra. Azért ezeket mert volt valami féle több éves szerződésük ezekre ha jól tudom. De nem ez a lényeg. Elég sokszor kellett vírust mentesíteniük vagy éppen újra rakni az Op. rendszert mert már csak az segített a laptopokon. Volt, hogy másból sem állt egy napjuk. Kicsit már kezdték unni is a sok tisztogatást és telepítgetést. Lett volna sok más dolguk is. Mondjuk nem csodálom. :N
    Egy éve lesz lassan, hogy lecserélték az ESET termékeit Kaspersky-re. Azóta nagyságrendekkel csökkent az ilyen fajta tevékenységük. Azt mondta nekem kicsit irónikusan, hogy szinte már unatkoznak az előző időkhöz képest.
    Bocsi ha kicsit offos lettem ezzel a mondandómmal de gondoltam hátha érdekel valakit még rajtam kívül.

    [ Szerkesztve ]

    " Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.

Aktív témák