Hirdetés

Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz blattida #16913 üzenetére

    Hali!

    Nos a hozzászólásodhoz nincs mit hozzáfűznöm, max annyit, hogy egyetértünk. Mondjuk őszintén szólva Tőled nem is vártam mást, mert a "víruskergetés" témakörben elég hasonló a felfogásunk.
    Ha valamit meg akarok tudni a CIS-ről, akkor olvasom az általad vezetett topic-ot vagy ha szükséges, kérdést teszek fel, mert tudom, hogy normális választ fogok rá kapni.
    Továbbá azt mindig is tiszteltem, aki elfogultság nélkül tud beszélni, válaszolni az adott AV hibáiról, hiányosságairól, sőt más terméket javasol esetleg helyette, annak ellenére, ha Ő maga is CIS-t használ, az a kedvence, azt favorizálja, stb, stb.
    Nincs annál rosszab, mint amikor valaki teljesen "szemellenzős" az általa használt AV-vel szemben, csak az létezik, minden más Av nem ér semmit, stb, aztán ha valaki feltár egy hibát a "drágaszág"-ról, akkor vérig van sértve, és egyből az a válasz, hogy ez csak nálad fordul elő(holott esetleg tele van vele a net), szóval érted mire gondolok...
    Az ilyen emberkéket nem lehet meggyőzni, de a "szélmalom harcot" azért folytatni kell, mert vannak azért szép számmal, akik megfogadják a tanácso(ka)t(szakmai alapokon, több éves tapasztalaton nyugvó, stb, tanácso(ka)t)
    Igaz ettől nem lesz népszerű az ember, de itt nem is a népszerűség a cél...

    Fire.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Aktív témák