Hirdetés

Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Szellem. #25911 üzenetére

    Hali!

    A KIS nem csak a műveleti központ/biztonsági központ valamint registry bejegyzések alapján "tájékozódik", hanem "maradványok"(könyvtárak/fájlok) után is "kutat".

    ESS után akartam egyszer felpakolni, de nem ment mert megtalálta az ESS könyvtárait, pedig gyári ESS eltávolítót használtam. 6-8 könyvtár fennmaradt a gépen, ez volt a gondja. Miután letöröltem kézzel az ESS könyvtárakat, azután egyből felment gond nélkül.
    Ezért szoktam javasolni, hogy könyvtárak/fájlok után is tessék kutakodni, majd törölni, eddig bevált, bár az igaz, hogy MSE-vel ilyen szempontból még nem találkoztam, de a korábbi módszer segíthet.

    Valóban kevés proginak van nagyon jó uninstallja alapból, sok szemetet fenn hagy, nem véletlen, hogy utólag adják ki hozzájuk a külön eltávolítókat. Mondjuk a biztonsági szoftverek esetén meg is értem, ha valami macerás, hisz 2 AV/IS ritkán fér meg egymás mellett, bár erre is van példa.

    Fire.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Aktív témák