Hirdetés

Aktív témák

  • nfsu17

    veterán

    válasz BigManus #29724 üzenetére

    Van tipped arra, hogy van ez a mautosec (vagy mi) oldal, amin van egy rar, amiben van egy tűzfaltesztelő szennytömeg. Hülye voltam, mert rákattintottam és előtte nem lőttem ki avastot. Így persze avast azonnal jelzett, én meg nem is tudom mit csináltam, de végülis csak letöltődött a gépre, mert a mappát átvizsgálva avast jelzett rá.

    MBAM volt a gépemen (free, nem állandó védelemmel), de mikor átvizsgáltattam a gépet, nem talált semmit. CSAK arra a mappára sem talált semmit. A-squared free persze látta egyből, de az sem tudott vele mit kezdeni. :F Lehet azért, mert csak úgy félig meddig töltődtek le, nem teljesen? Míg avast be volt kapcsolva, addig törölni sem tudtam. Avast off, töröltem a mappát és eltűntek a nem igazi kártevők. Fura egy eset volt ez akkor, nem kívánom senkinek.

    Én ekkor "szerelmesedtem" bele az a2-be, mert élesben bizonyított, mbam meg nem. Ez csak saját vélemény, ahogy látom, azért eléggé komoly cucc ez az mbam annak ellenére, hogy nekem anno nem jött be, szerintem próbálok vele még egy kört.

Aktív témák