Hirdetés

Aktív témák

  • Narxis

    nagyúr

    válasz BlackSeven #32205 üzenetére

    Am. aszittem lesz itt egy jó kis vita ezzel a "teszttel" kapcsolatban, de látom nincs. :(

    Az az első baj ezzel a videoval, hogy defaulton vannak a beállítások, ezt sose szerettem semmilyen tesztnél mert nem tükrözi egy termék valós képességeit, az, hogy a sok hülye átlag user nem tudja beállítani az az ő bajuk, miattuk van kikapcsolva egy csomó hasznos funkció sok termékben. A másik probléma, hogy van itt 10 link amiből asszem 1-2 már nem is működött, Kaspersky nem fogott belőle egy párat szignatúra alapján, na bumm. Ezer ilyet tudok mutatni mindegyik terméknél. Safe run-t nem használta, csak azért mert nem indul el alapból(?)...valami ilyesmit magyarázott kommenteknél.

    Utolsó és egyben legégetőbb probléma, hogy elfogult, borzasztóan.... Comodó fórum moderátor, de elég megnézni a Comodo-val kapcsolatos videóit.

    Annyit bevallok, hogy sose szerettem az ilyen "versus" teszteket, nem lehet összehasonlítani 2 terméket mert máshogy gondolkodnak a hatékony védelemről. Más technikákat alkalmaznak, és egy ilyen 10 linkes videóteszt mindennek jó csak tesztelni nem.

    Viszont annak se vagyok híve Kaspersky-nél amikor az ismeretlen alkalmazásoknál azt állítják be, hogy tegye Untrusted kategóriába, én használtam így pár hónapig a KIS 2010-et de kihullott az összes hajam. Bevágott szinte mindent, egy egyszerű játékot nem tudtam elindítani sokszor, telepíteni egyáltalán nem lehetett alkalmazásokat.

    A Comodo sandboxa hasznos cuccnak tűnik bár én úgy látom egyelőre sok tiszta telepítőt, programot bevág oda, kicsit olyan mint ZAEX-nél a ForceField Advanced scan-je. Egyszer véletlen Advanced scan-t csináltam a HDD Inspector telepítőjéről mikor letöltöttem a frisseb változatot és malware-ként azonosította. Tehát tudni kell mi gyanús fájl és melyik amelyik biztosan tiszta és nem kártevő.

    Na ennyit akartam hozzáfűzni, nem kívánok továbbiakban languy barátunkra szót vesztegetni.

    Thanos was right.

Aktív témák