Hirdetés

Aktív témák

  • Stephan89

    aktív tag

    válasz sznorbi2 #32208 üzenetére

    Sziasztok!

    Ezen meglepődtem, mármint konkrétan a NOD teljesítményén. Eddig nem láttam, hogy ennyire gyenge lett volna. Nézzétek meg a "Worms" kategóriát, eléggé elmarad a többi szoftvertől. Mégis Advanced+ minősítést kapott... :F Érdekes. Tudom, a kevés FP miatt, dehát nem csak az a lényeg!

    Pedig pont most tervez(t)em újratelepíteni a vizsgáim után a Windowsomat és fölrakni a NOD-ot és semmi mást, a Win7 tűzfal is maradna. Egyszerűen azért, mert a Panda összeakadt rendesen a Sony Vaio féle Windowsom összetevőivel és hibákat produkált, amit máshogy nem tudtam megoldani, csak a védelem leállításával.
    Az F-Secure IS 2010 sem fut bug mentesen valamiért, időnként eléggé megfogja a gépet. Most ez van fönt a gépemen tesztelés céljából.

    Mást már nem esik jól kipróbálni, meguntam. A NOD mindig hibamentesen működött, meg ahogy láttam mostanában itt a fórumon, meg is fogta szépen a dolgokat. De ez a teszt eredmény... Na mindegy, szerintem akkor is maradok ennél, végülis általában ésszel szoktam a netet használni, nem töltök le és futtatok mindent amit látok. :)

    Üdv.

Aktív témák