Hirdetés

Aktív témák

  • kiskölyök

    csendes tag

    Sziasztok!

    Szeretném a tanácsotokat kérni vírusírtó kérdésben. Próbáltam visszaolvasni a fórumot, de rengeteg a hsz és picit elvesztem bennük.
    Szóval konkrétan: Nemrég vettem egy Acer laptopot, nem csúcskategória, de nem lassú, nekem tökéletesen megfelel:) Most gyárilag McAfee van rajta, ilyeen 60 napig érvényes előfizuval. Előző gépemen, Nod32 volt, nemrossz, de az acerre nem vagyok biztos, hogy azt kéne megvennem. Mit tanácsoltok? Mit kéne megvennem, hogy amennyire csak lehet kivédjem a vírusokat, kémprogikat stb?
    Ahogy írtam, nemrégi a laptop, asszem most még tiszta, bár nem vagyok benne biztos, éppen az előbb nyögte be egy barátom, hogy nuku vírusírtó van a gépén és már msnen átküldött pár dolgot.. Lefuttattam a McAfeet, nem talált csak két nyomkövető cookiet, de ezek után, félek esetleg vírusos-e a gépem?? Szóval egy olyan progit szeretnék ami a jövőben kivédi a vírusokat, ha pedig már most is van rajta, akkor szépen leírtja.
    Sajnos elég analfabéta vagyok infós témákban, ezért aki lesz olyan kedves, hogy válaszol nekem, légyszíves fogalmazz egyszerűen!! :))
    Előre is nagyon szépen köszönöm!! :)

Aktív témák