Hirdetés

Aktív témák

  • F34R

    nagyúr

    Say Hello!

    Nos hát a viselkedésem talán nem volt a legmegfelelőbb, ezúton is szeretnék bocsánatot kérni ha lehet mindenkitől (12-es csaj neharagudj hogy ilyeneket írtam többet nem fog előfordulni)
    Elég melankólikus állapotban voltam , jó volt egy kicsit lazítani , de nem gondoltam hogy ezzel másokat is meg lehet bántani és annyira a sorsára veszi a dolgokat.

    *Másik dolog mindenki azt használ amit akar, persze megvédve amit használ amit jól is tessz , mindaddig még át nem megy fanatizmusba , nem csak blattida , ennyi erővel Fire/Soul/CD Kaspesky fan 12-es csaj Avast fan , BlackSeven Eset fan stb..... Igaz hogy blattida nagy hangot ad a Comodo-nak ,de a Norton-nak is Goodspeed , nekem nincsenek "olyan" nagy előítéleteim megfért a gépemen már sokminden , és valóban ilyenkor kezdődnek a bonyodalmak mikor már egy nyamvatt szoftverből ott tartunk ,hogy másoknak nincs egy normális estéjük emiatt. Narxis , Goodspeed-t se kell elitélni biztos vannak problámáik . ne feledjük ők is a közösség része nem levegőnek tekinteni őket sem! (Probáljuk tényként kezelni a dolgokat , attól azért nem tartok hogy Sg-szintre vinnénk a topic-t)

    Szummának szummája BOCS az egészért a többiek nevében is :R

    üdvözlettel a Félelem :DDD

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák