Hirdetés

Aktív témák

  • zed01

    őstag

    válasz F34R #47367 üzenetére

    Használtam én jobb falat, megfordult a gépemen az utóbbi hónapban pl. a Comodo is, simán beengedte ezeket az IP-ket. Az Eset sem blokkolta, csak feltette a kérdést hogy engedélyezem-e ezeknek az IP-knek tartani a kapcsolatot a gépemmel. Persze az is hozzátartozik, hogy én nem vagyok windows fan, szívbaj nélkül megválok a windowstól úgy, hogy könnyet nem ejtek érte az biztos. 50 millió kártevő van windowsra, lehetetlen feladat a vírusirtóknak tartani ezt az ütemet. Persze a legjobb megoldás az lenne, ha lenne olyan vírusirtó, ami megtalálja a gépemen tartózkodó kártevőt, de ha nem, akkor nem, legfeljebb nem használok windowst.

    Csak a Medal of Honorokat (az újat, meg az Airborne-t) sajnálom, ugyanis ezeket a játékokat megvettem és nem futnak a wine-n. De mondjuk van egy csomó játék ami viszont fut, több játék fut, mint ami nem a wine.-n. De ha nagyon begorombulok, akkor megveszem a Cedegát, ami hivatalosan több ezer játékot támogat és játszok azon linuxon.

    [ Szerkesztve ]

    “Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson

Aktív témák