Hirdetés

Aktív témák

  • zed01

    őstag

    válasz L7wy #5820 üzenetére

    Az nem lenne tákolmány, csak szerintem te sem hiszed el azt amit leírtál. 1. a Kaspersky-é sem valami nagyon kis erőforrásigényű motor, + még egy másik, csak lassabb lehet. A kis erőforrást valószínűleg valamilyen turpissággal oldottak meg, gondolom a több motor keresését mind lebutították egy bizonyos szintre, ahol még hatékonyak voltak.

    Miért mondasz véleményt valamiről úgy, hoyg nem is próbáltad? Az új F-Secure tényleg abszolút nem lassítja a gépet, észre sem lehet venni hogy fut, az előző verzióhoz képest rövidült a boot idő, szinte azonnal feláll a windows a bekapcsolás után. Én azt mondom óriásit fejlődött az F-Secure az utóbbi időben. Szó sincs arról hogy butítottak volna az antivirus motorok hatékonyságán, minden mutatóban (heurisztika, válaszidő, malware felismerés, spy felismerés, stb) megelőzi az F-Secure a Kasperskyt az AV-Test.Org szerint. Én tudom hogy a személyes tapasztalat sokat számít, de én hajlamos vagyok jobban bízni egy védelmi termékben, ha az 99 % felett teljesít.

    Hogy mennyire félkész, azt ne így állapítsd meg(sőt talán ne is mond így), hanem próbáld meg új windowssal,ha akkor sem,akkor jelentsd a cégnek, és ha visszajelez, hogy valóban hibás, akkor mond, hogy találtál egy hibát benne, de akkor sem h félkész.

    Te minek neveznéd az irritáló hibái sokaságát? Vistán például kék halált okozhat és azt ígéri a cég hogy csak decemberre lesz kész a javítás.

    hanem megvesz olcsóbban egy keresőmotort, és azt valami plusszal aztán eladja drágábbért.

    Honnan tudod hogy az F-Secure mennyiért vette meg a Kaspersky, vagy a többi motort? Miután a két cég termékeinek ára nagyjából egy árban van, így azt sem hinném hogy a szavaiddal élve drágábban adja mint a riválisai.

    Az hozzászólásaidból süt az elfogultság, nem azt mondom hogy a Kaspersky rossz, de nem is egy eget rengető termék, a tesztek szerint is egy átlagos védelmi alkalmazás. Én például az Avirát sokkal jobb megoldásnak tartom, mint a Kasperskyt.

    “Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson

Aktív témák