Hirdetés

Aktív témák

  • zed01

    őstag

    Én nem raktam fel az F-Secure CS8-at, maradtam a SEP-nél. Hogy miért? Mert az F-Secure és a Malwarebytes ha együtt fut nagyon lassítja a gépet, míg a SEP-nél nincs ilyen probléma. Én meg nem vagyok hajlandó lemondani a Malwarebytesről. Gondolkodom azon hogy a közeljövőben felrakom az F-Securet a Spy Sweeperrel, de azt gondolom hogy a Malwarebytes sokkal jobb kémprogramirtó mint Spy Sweeper, ezért ódzkodom a cserétől. Már írtam az F-Secure ügyfélszolgálatnak hogy a termékükkel gond van ha a Malwarebytest akarom futtatni, meglátjuk mit alkotnak.
    A másik probléma az F-Secure-vel az az, hogy ha filmet konvertálok az Auto Gordian Knottal, nem lehet az első pass végeztével beimportálni a hangfájlt az aviba. Azt írja a hangfájl használatban van ezért megszakad. Erről még a múlt héten tájékozattam az ügyfélszolgálatot, el kellett küldenem a diagnosztikai fájlt nekik és megígérték hogy dolgoznak a javításon. Azt írják ha csak beállításbeli probléma akkor hamar kész lesz a hotfix, de ha komolyan bele kell nyúlni a programba akkor több hétig is eltarthat. Én meg nem vagyok hajlandó használni a rossz Xilisoft Video Converter Ultimate 5.1-et, mert az csak egy menetben tud kódolni.
    Ettől függetlenül nagyon jó alkalmazásnak tartom az F-Secure CS8-at, de szerintem a SEP jobb.

    “Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson

Aktív témák