Hirdetés

Aktív témák

  • Zolee11

    senior tag

    Sziasztok.

    Én most próbálgatom a Panda IS 2009-et, van szerencsém hozzá ha tetszik akkor egy évig legálisan, eddig sosem használtam Panda szoftvert.
    A win betöltése jelentősen lelassult, mondjuk ez más szoftvernél is érzékelhető, itt érdekes a kék "Üdvözöljük" képernyőig jut el lassabban utána nem érezhető lassulás a telepítés óta.
    Szépen megtalált egy csomó mindent, főként a General Trojan a kedvence amit keygen-ekben talál meg és szó nélkül törli azokat. Viszont nem találtam arra lehetőséget, hogy a már törölt fájlokat visszaállítsam. Remélem ez lehetséges, mert ha nem akkor ez Fatal Error a program jövőjét tekintve. Erre tud valaki megoldást?

    Pár napja használom, de már talált kémprogramot (Win\System32 mappában valami exe) amit a NOD32 eddig nem vett észre, amit valós találatnak tartok, persze ez nem jelent túl sokat, mert lehet hamis riasztás is. Viszont talált olyan vírust ami egy olyan fájlban van/volt ami kb. 2 éve a gépemen van, és nem kevésszer használtam (de nem lett felülírva), ebből következtetve ez hamis riasztás. Ezt több szoftver eddig nem vette észre és felülírva sem volt évek óta. (Mondjuk időközben valami megfertőzhette de ezt kizárom)
    Tehát eddig vegyesek a tapasztalataim, jelenleg úgy érzem nem marad sokáig, de még tesztelgetem (kérdés mikor idegesít fel végleg ;])inkább a NIS 2009-et rakom fel, habár több mint fél évig megvoltam tűzfal nélkül a NOD32-vel, csak mivel netbankot is használok, lehet nem kéne tűzfal és egyéb nélkül kempelni a neten. :)

    no brain, no problem

Aktív témák