Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blattida

    nagyúr

    válasz #40553216 #35945 üzenetére

    A beépítettség nem zárja ki az alternatívát vagy a választhatóságot, viszont, ha tényleg jó lenne a beépített, akkor sérülne a piaci versenyhelyzet, amiért viszont bírósági dolga lenne az ms-nek. Ezért nem pampignak a piac szereplői a media playerért és ezért pampogtak az ie miatt, és ezért kötelezte a bíróság a Microsoftot a böngésző választó használatára.

    Az ms Sehol sem mondta azt, higy a defender vagy az mse tökéletes, sőt, ők maguk is ajánlják a többiek védelmi megoldásait.

    Ezt a bitre pontos ismeret dolgot nem kellene hangoztatni,mert ha valóban így lenne, akkor nem lenne tele hibákkal a win (sem) és nem kellene folyamatosan javítgatni (amikben a külsős alkalmazások hibái miatti javítások is benne vannak, még Mielőtt ebbe is belekötnél.

    Amúgy meg írtam, hogy miért nem lesz soha nagyon jó a defender és az mse és nem csak az az oka, hogy nem akarják jobbá tenni, ott van a többi ok is leírva.

    Mindezeken felül, nem arról van és volt szó, hogy miért nem beépített az mse, hanem arról, hogy miért messze a leggyöngébb. Lehet lovagolni azon, hogy nem lehet beépített,mert azért meszelné el őket a bíróság, az a lényeg, hogy ez csak akkor bírósági probléma, ha a beépített tényleg jó. Ezért maradhat a defender és ezért nem az mse, ami tényleg a leggyöngébb, viszont a feladatát így is el tudja látni és alkalmas lenne a piaci verseny torzítására (amire így is alkalmas, de ez más kérdés).

    [ Szerkesztve ]

    Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Új hozzászólás Aktív témák