Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pano

    addikt

    Üdv!

    Sajnos reportálnom kell egy problémát az F-Secure-ra. Megmondom őszintén, én ilyen problémával még nem találkoztam. Soha. Biztos vagyok benne, hogy egyedi eset, de sajnos emiatt nálam repülnie kellett.
    Folyton kicsinálta a routerem (Asus RT-AX55). Eleinte azt hittem, hogy a routerrel van a gond, de az utóbbi 1 hét játszadozás során kiderült, hogy az F-Secure okozza. Pontosan nem tudom hogy a francba képes rá (lehet ez egy eddig fel nem fedezett biztonsági rés vagy exploit lesz a routerben), csak annyi látszódik a router logjában, hogy az IP-jét és a hozzá tartozó összes portot arról az eszközről ahol az F-Secure van fen, véletlenszerű időközönként timed out-ot kap (blokkolják). Ettől a router totálisan meghülyül és minden eszköz felé eldobja a kapcsolatot.
    Leszedtem az F-Secure-t, a probléma nem jött elő. Feltettem, a probléma 1 napon belül előjött. Ismét levettem, 2-3 napig minden ment simán. Újra feltettem, 1 napon belül megint ugyanúgy elhalt. Megint levettem, megint jó, aztán megint fel, ismét elhasalt. Mióta levettem, azóta továbbra is tökéletes a router.
    Lehet az eszköz hibája, az F-secure hibája, vagy a kettő egyvelege. Az biztos, hogy olyanba futottam bele ami azért nem mondható el gyakorinak. Ennél jobban se időm, se erőm nekimenni a jelenség nyomozgatásának. Már így is marha sok időt elpazaroltam rá mire meglett a probléma forrása. Megelégszem azzal, hogy a problémám megoldódott.
    Csak leírtam, hogy tudjatok róla.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák