Hirdetés

Aktív témák

  • RedBoyforCE

    csendes tag

    Sziasztok újra!
    Elmentem ma a Speedshopba, mert ott ki lehetett próbálni a Tattoo-t, meg még sok másik készüléket. És rájöttem: nem helyettesítheti (az én értékeim szerint) az N82-met. Idegesítenek az állandóan hibázó virtuális gombok. Vagy túl nagy sonka ujjam van, vagy nem tudom. Próbáltam, HTC Hero-t is, meg Omnia2-t és még a híres Iphone-t is de egyiksem jött be nekem. Gombhozragadt vagyok na... Annyira görcsös a gépelés rajta még fekvő módban is, hogy elképzelhetetlen lenne sms-t írni buszon, egy kézzel.
    A másik fele meg, hogy a kamera nem kicsi, hanem nagyon nagy visszalépés lenne. Fényképeztem egy próbát. Az hagyján, hogy zajos a kép, de ami durvább, hogy megnyomom a kijelzőn az elsütés parancsot, és kb 2 mp múlva készül egy elmosott, bemozdult kép... Ömm... Ettől még a K750i-m is jobb volt...
    Hogy ne csak negatívat mondjak: a menü villámgyors, érthető, és jól felépített. Jópofák a widgetek is, de ez így nekem kevés. Így a Tattoo eleve kizárja. Ami megtetszett az a Nokia E72, csak az meg 94ezer forint újonnan. Imádtam a billentyűzetét, és a megszokott jó kis Symbian menü fogadott. Zseniális. A kamera egy hangyányit gyengébb képet csinál mint az N82, de nagyítva (mobilkamera szinten) szép, éles. A szövegbevitel meg nagyon meggyőzött... 100%-os.
    Úgyhogy amíg nem lesz az E72 olcsóbb, addig marad az N82. Engem nem győztek meg az érintőkijelzők... Most sem...

    Tipp mindenkinek: Aki pesti, menjen a Speedshop-ba a (váci út mellett) mert ott akár kibontanak egy gépet és megmutatják.

    Nokia 3210 -> Nokia 3330 ->Nokia 6600 -> SE K750i -> Nokia N82 -> LG GW620 -> Nokia N82 -> HTC Desire Z -> Samsung Galaxy Note 3 -> Oneplus 3T -> Onellus 7T-> Samsung S21FE -> Samsung S22 Ultra

Aktív témák