Hirdetés

Aktív témák

  • blt.62

    őstag

    Sziasztok!
    Tudna valaki segíteni nekem internet csomaggal kapcsolatban,hogy most 100Mb-om van és 1000ft a Vodánál. Most válthatnék 2 ezerért 250Mb-ra. Ha naponta használom 1-2 órát arra,hogy freemail-t,msn-t és itt lógok akkor kijövök ezekből? Vagy váltsak szolgáltatót,mert most a Telenor-nál 2700ft 1Gb.
    Az is rossz,hogy ha tullépem a keretet akkor nem figyelmeztetnek a vodások,hanem lassítják a netet,én meg talájam ki,hogy azért lassú mert túlléptem,vagy csak probléma van a nettel. Semelyik szolgáltató nem informál a keretről? A telcsiben lehet figyelni?
    A másik,hogy hosszabb időre szeretnék telcsit venni,nagy képernyős,érintőst,nagy tudásút ami gyönyörű kijelzős,szép képeket és videókat készít,jó anyagminőség,stb. MAGYAR menüs legyen,mert az angolom szerény.
    2 készülék között vacillálok, az egyik Sonyericcson x10, a másik Samu omnia2.
    Most egy új 5800-at használok és ezt kellene toldanom a sony-ra 70-nel, a Samu-ra 30-40 között. Mivel nagy az összeg ezért nem tudok dönteni,mert nem akarok hirtelen nagyot bukni.Szivem szerint az x10-et venném,de eddig ezek a sonyericcsonok nem tartották az árukat. Bocsi,hogy ennyit írtam de biztosan tudtok segíteni nekem.Igaz hogy pár hozzászólással fentebb már volt ilyesmiről szó,de ott nem kell cserét beszámolni.
    Előre is köszi.

    [ Szerkesztve ]

    MegtorloXp

Aktív témák