Hirdetés

Aktív témák

  • Rickazoid

    addikt

    Üdv!

    Barátnőm új telefont szeretne, gondoltam segítek neki a választásban. Eljutottunk addig, hogy okostelefon, max. 45.000 Ft, (tehát Symbian, WM-es PDA-t nem szeretne, az Android-os telefonok meg túl drágák még), és szóba jött a Nokia 5230, 5630, C5, E52.
    Az érintőkijelző nem szükséges, de az 5230 mellett szól, hogy mivel most szolgáltatónál vehetek telefont, így azt egy tízessel olcsóbban, 20.000-ért meg lehet venni, bár ha lenne jobb alternatíva, annak jobban örülnék, nem szeretném az Ő telefonját az én előfizetésemhez kötni, ráadásul kolosszális összegű kötbért se szeretnék a szerződésembe íratni, ha van más megoldás, emellett ellene szól, hogy úgy vettem ki a tesztekből, hogy nem kelt valami minőségi érzetet, emellett gyenge a kamera és nincs WLAN. A függetlenek közt utóbbi már van az 5630-ban, a GPS nem szükséges, árban viszont kicsit több, mint a duplája. Hasonló kategória a C5, de nekem mondjuk az 5630 szimpatikusabb a WLAN miatt, árban kb egyeznek, mondjuk a C5 szebb és mellette szól, hogy árban valóban hasonló, de 2 éves gyártói garanciával. Barátnőmnek mindkettő tetszik, de ott van még az E52, ami ezek közül a legkomolyabbnak néz ki, viszont mivel 45 fölé nem mennénk (esetleg egy-két ezerrel, de 50-ig semmiképp), ezért ez is csak szolgáltatónál lehetne.
    Mit gondoltok, melyiket érné meg jobban megvenni? Tud annyival többet, ér annyival többet az E52 a C5-nél, hogy megérje szolgáltatónál? Van elég jó az 5230 ahhoz, hogy megérje egyáltalán gondolkodni rajta? C5 vs 5630? Melyik a jobb? Melyiknek jobb az akku-ja?
    Ami a nagyon fontos, az a megbízhatóság és a minőség, nem cserél gyakran telefont, a mostani telefonja már 4 éves, és az ár is jelentős tényező. Ja, Barátnőm nem a külseje alapján ítéli meg a telefonokat, így ez Neki nem szempont, csak ne legyen színes vacak, valamint működjön stabilan és jól.

    [ Szerkesztve ]

    Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

Aktív témák