Hirdetés

Aktív témák

  • Vovi1

    aktív tag

    válasz korpicschess #12364 üzenetére

    Még decemberben volt nálam egy hónapig X10-es, ki voltam akadva milyen borzasztó gyenge, igaz kísérleti modell volt. Tavaszi szofttal megtáltosodott, igaz meg kellett tanulni használni. Elég sok okostelót próbáltam, sokáig a Legend volt a legjobb. Jellemzően csak Androidosokkal játszom, elég nagy anyag az is. Igazán a többit mélységében nem ismerem, csak olvasom a fórumait. Nem telefonokkal foglalkozom, de kütyümániás vagyok, mint a fórumozók többsége. Speciális helyzetnél fogva néha jóval a megjelenés előtt találkozok új telefonokkal, egy -egy hétvégén nyüstölhetem őket,. szigorúan csak felhasználói, praktikussági szempontokat figyelve.

    Alapban nem tudja az X10 sem a divx lejátszást, de a napokban megjelent egy prg, ami szinte mindent lejátszik, bár nagy a hardver igénye, erre jó a vas. Meglepő, de a TFT képernyője sokkal jobban látható napfényben mint az amoled, lásd youtube videók, több helyen meg lehet nézni.

    Az x10 is beleesett az általános negatív véleménybe, hogy az SE lemarad. Ez általában így van, de ez a csúcsmodell és nagyon vissza akarnak térni az elsők közé, pl. x10mini, x8 stb.

    Amit leírtam az tapasztalat, illetve próba. Kb 2 hónapja ismét ezt a telefont nyüstölöm, lassan megtanulom készségszinten használni.

Aktív témák