Hirdetés

Aktív témák

  • Rickazoid

    addikt

    Sziasztok!

    Szeretnék valami remek kis okostelefont esetleg telefonos PDA-t venni, csak az a gondom, hogy ki nem állhatom a kompromisszumokat. :(
    Így elsőre a HTC TyNT II P4550 jön be, de miután a notebookom volt 300E, az a 200E soknak tűnik érte. Nagyon. :(
    Nekem valami olyasmi kellene, amire nagy a programkínálat, van miből válogatni, stabil és kellőképp gyors is a rendszere, de multimédiás képességei is vannak, mint a HTC-nek a videofelvétel 30 fps-sel. :)
    Nyílván eszembe jutott még a Nokia N82, meg az E90. Ezekben valahogy nem bízom. Nokia márkakereskedésben iszonyat drágák :O , telefonkereskedésben meg azokhoz képest hihetetlenül olcsók (az E90-nél durván 100E a különbség). Ez nekem gyanús. :F
    Gondoltam még használt N93-ra, de arról se tudok sokat.
    A SE P1i meg talán megfelelne, de úgy hallom, hogy elég lassú. Meg a video 15 fps-sel nem győzött meg. :(
    Az a gond, hogy ha nem tudom kipróbálni, márpedig nem tudom, akkor ha megveszem, és nem tetszik, nem tudom következő nap lecserélni valami másra.
    Összegezve: reális áron kellene egy megbízható okostelefon, széles programkínálattal és jó kamerával. Olyasmi kellene, amiben nem fogok csalódni és nem mondom azt, hogy "Már megint mekkora h***e voltam! Ezt a sz*rt, hogy a p**ába tudták nekem eladni! :W " Az legutóbbi alaklommal, egy hónapja pont így jártam. Úgy döntöttem nem fontos, hogy okos legyen a telefon, előnyben részesítettem a kiváló kamerát, de aztán úgy jártam, hogy pont azt a részét használom kevésbé, és hiányzik a testreszabhatóság, meg az, hogy bármikor felrakhatok rá valami új programot, ami épp kellene, vagy amit csak úgy szeretnék kipróbálni. Úgyhogy most van egy drága telefonom, amiért senki nem fizetne annyit, mint amennyit ér.
    Meg kéne még GPS. Nem feltétlenül egy kimagasló autósnavigáció, a lényeg, hogy mindig meg tudja mondani, épp hol járok és merre kell mennem. Sajnos elég rosszul tájékozódom.

    Valakinek van valami ötlete?

    (Bocsi, hogy ilyen hosszan írtam, de igazából eléggé lerövidítve írtam le, mire is van szükségem.)

    Előre is köszi!

    Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

Aktív témák