Hirdetés

Aktív témák

  • Rickazoid

    addikt

    válasz nike_ #1370 üzenetére

    Természetesen nem mindegy a pénz. Én max 110-120E-t fizetnék érte. Ha csak ennél többért találnék, akkor ingább hurcolnám magammal a notebookom. Csak 5 kiló.

    A HTC-k szépek, jók, de túl drágák. Esetleg ha használtan találnék egy hibátlan HTC Kaiser 120-at, vagy Polaris 200-at (mondjuk utóbbiból még újat sem találtam a neten).
    Ezek milyen videót csinálnak? Minőségileg milyen egy 320*240-es videó 30 fps-sel? Tudom, hogy nem ez a legfontosabb egy ilyen okosságnál, de én a kamerát is használni tervezem.

    Az N82 valóban csábító, ahogy az E90 is. Igazi xenon vaku vagy qwerty bill. és szép nagy kijelző.

    Ezek közül melyik lehet a jobb? A méret nem szempont, elsősorban a használhatóság, a tartósság, az akku és a gps működése érdekelne. Na meg a gyorsaság, és a memória. Nem szeretek sokat várni egy program indulására, és a: memória megtelt, zárjon be néhány programot (vagy valami ilyesmi) üzenetet sem szívesen olvasnám.

    Meg az E90 tud olyan videót csinálni mint az N82? Az egy dolog, hogy a felbontás egyezik, de a minőség is? N82 videókkal tele a net, de olyat csak 1-2-t találtam, ami E90-nel készült. OK, hogy nem erre tervezték, de azért érdekel.

    Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

Aktív témák