Hirdetés

Aktív témák

  • picur220

    veterán

    válasz SteeWe #14007 üzenetére

    Várást meg Legendet, legalábbis én. Vagy még több várást, gyűjtést, árak mennek le, pénzed gyarapszik, és vehetsz GalaxyS-t vagy Desiret, én az előbbit venném inkább, persze a Galaxy S sem rossz,de a Sense az Sense, a badás szutyok meg amúgy sem tetszik. A Desirenek egyetlen hibája a kijelzőre, rosszul van földelve, így csak a kezedben fogva működik rendesen, ha leteszed egy asztalra, akkor meg-megszakad az érintésérzékelés, meg a multitouch sem olyan jó rajta, össze tud zavarodni.
    Időtállóbb cuccot meg csak 1GHz-eset tudunk javasolni, mert az Android 3.0 és afelettiek már csak 1GHz-en és 512 RAMon futnak el (SGS, Desire, N1, (+Evo4G, incredible, captivate, vibrant)). Legalábbis a Google ezt találta ki, én még nem vennék kp-nek, mert még az egész sehol sincs, és nem vágom, hogy miért ne futna egy 768-as S100-on vagy egy 720-as Moto XT720-on, vagy akár legenden. Mondjuk engem annyira még nem izgat a 3.0, csak 2.2 lenne már spicára.

    balakapa: X10-et gyorsan felejtsd el, vagy ha ez nem sikerül, képzeld el, milyen gépelni 2,55"-on. X10 mini már jobb, de akkor sem vennék olyat sem, mert az meg már nem kompakt, mert kicsit vastag. De akkor se...:DDD Spicát vagy optimust nézd meg.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák