Hirdetés

Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Üdv!

    Tornázok egy ideje jó multimédis, lehetőleg billentyűs, de min qwertys telefonon, és van itt 1-2 dolog amire nem nagyon találok választ (napok óta haldokló nettel a fórum is alig működik :( )

    1, Androidnál az alap bevitelt meg lehet változtatni?
    Arra gondolok, hogy vannak olyan elmebeteg gyártók, akik szerint az álló telefonon is egy qwerty billnek kell megjelennie, ami számomra még két kézzel is használhatatlan, nemhogy eggyel!

    2, A készülék és az üzenetírás 'nyelve' eltérhet-e (lásd SE), vagy nem (lásd nokia), vagy egyáltalán tudok-e GSM ábécét használni? Nem szeretem sem azt ha nincs ékezett a küldött üzeneteimen, sem azt ha 70 karakterre rövidül és a szolgáltatótól is függ (sokat utazok, nem mindenütt működik a bővítette karaktertámogatás). (Mintha adefy tesztben úgy láttam volna hogy megy a gsm, más kérdés hogy magyar lokalizációval is megy-e angolra váltás nélkül.)

    2,5 Ékezetet hagyományos tovább nyomogatom vagy egyéb módon lehet a virtuális billeken elővarázsolni?

    3, Igonak nem tudom mi a minimum felbontása... Konkrétan olvastam hogy X10 Mini Proval probléma lehet, de nem tudom fut-e 320×240en

    4, Gondolom a multitáccs nagyítást nem lehet megkerülni androidon; max ha teszek fel ezt nem támogató programot? (Nem szeretnék plusz egy kezet növeszteni hogy 1 szabad maradjon.)

    5, Ha sebesség (szinte) mindenek felett, felbontás/proci/3d gyorsító, mit figyeljek (az egyes teszteken kívül, ami sajnos sokat nem jelent) inkább?

    6, Ha hozzászoktam hogy 8 gombom van ami azonnal indít valamit ezt el lehet esetleg androidon is érni valahogy?
    :R

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Aktív témák