Hirdetés

Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz AxBattler #19006 üzenetére

    Mivan? :)
    Okostelefonok 96%ában nincs vaku? Kettőnk közül valaki rosszul tudja szvsz...
    De mondom másképp: 50től felfele LEGYEN mindenben vaku, 40 alatt nem muszáj. 80felett meg röhej ha nincs. Nem is 'darabra' hiányzik; hanem ha ennyi pénzt kiadunk valamiért ne legyen már felemás, hozzon egy színvonalat. Pont. Felsőkategóriát? Nemá', af+ledet már 40től többen kínálnak, mert filléres; mert már 3-4éves szint.

    Azt pedig nem gondolhatod komolyan hogy egy drága, felső kategóriásnak mondott telefon mellé zsebben hurcoljak egy kompaktot még? Ennyire még az apple se veszi hülyére a vásárlóit, pedig sportot űznek ebből.

    Lehet bennem a hiba. Bár húgomnak is teljesen természetes dolog hogy ha már 4éva af+ledes alsóközepes telefonja van(volt), akkor ez a pitiáner dolog ne hiányozzon az új készülékéből. Ő nem tud arról hogy ezt le kéne xarnia vagy kompaktot kéne hordania, vagy hogy 40 helyett 120at kéne legalább telefonra betáraznia :U . (Tudod ha használható valamire akkor használja is az ember a fényképezőt, és könnyen hozzászokik, így elvárja.)

    Hihetetlen hogy a marketingesek milyen hatékonyak... és még a (sötét)középkorra nézünk úgy vissza hogy szerencsétleneknek mosták az agyukat... És miközben a múlton röhögünk, nem látjuk a fától az erdőt, hogy szinte mindenben tapsolunk a marketingesek hülyeségeiért, akik bármit lenyomnak a torkunkon, ami jellemzően rosszabb mint ami 'nélkülük' lenne (Tft lcd tévé-pláne nem létező (forrású) felbontáshoz, megapixel hajhászat, felbontás fetisizmus, robotváltó/elektromos kézifék, n processzormag már még egy ébresztőórában is, 10+fokozat mtb kerékpáron; kiló vegyszer a bőrre hogy szép és természetes maradjon, és rengeteg marhaság folyamatosan, az élet minden területén. De nem baj, mosolyogva, örömmel fogadjuk ahogy hülyítenek minket.)

    Elfogadom hogy neked nem kell; de tartom hogy súlyosan szinten aluli dolog ilyenen spórolni/genyózni. Písz.

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Aktív témák