Hirdetés

Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz picur220 #19033 üzenetére

    Különbözőek vagyunk. A felsoroltak játékok az X6hoz képest.

    Kinézet: X6 magasan, utána Optimus.

    Zene: Hangminőség, kompatibilis headsetek választéka, kihangosítva a hangminőség: messze X6

    Fotó/Videó: Te ugyan alábecsülted már az X6ot, de mind a mobilfotós topik, mind a gsmarénás összehasonlító is megmondja hogy ez bizony állja a sarat, van olyan mint az N79-é.

    Kijelző: Olyan érzékeny kapacitív, hogy mielőtt hozzáérnék a kijelzőhöz már érzékeli. 3,2"on 360×640, és színek, betekintési szögben is a többiek fölött áll az X6. X8 áll hozzá a legközelebb; azonos képekkel nem próbáltam, de nem volt valami meggyőző az általam próbált X8 képe. Nem rossz, de a mellé rakott X6 azért jobb - ahogy mobilportos teszt szerint az N97miniénél is sokkal jobb (passz, nem próbáltam). Plusz karcálló.

    Memória: Galaxy Min jobb, a többiek pariban vannak. (S60nak a 128Mb kb annyit ér mint androidnak a 256Mb).

    Proci: Abszolútban az X6 a leggyengébb, de ezt leginkább abból venni észre hogy konvertálni kell a filmeket rá. Az N79nél is gördülékenyebb a rendszer, amit mint korábban is írtam nem tudom hogy értek el 3× akkora felbontáshoz alig növelt órajel mellett.

    GPS: Mini navi választékban kiesik (Montét eleve nem is nézem sehol), az új 3.06os ovi térképek egész jó lett végre, így ha valakinek kikell osztani egy pirosat akkor azaz X6. Megjegyzem nem is rossz a véeli érzékenysége sem, erdőben, repülőn is megtalálja és tartja a holdakat, hálózati rásegítés nélkül is.

    Wifi, net: S60 kevésbé bitfüggő mint a googlefonok tudtommal, már akinek ez számít, samba megosztás is megy pikk-pakk tudtommal mindkét rendszeren. Flash (teljes) ha jól tudom senkin sincs (froyo+v7-es proci), itt nem jár senkinek piros.
    Ja, érdekes hogy -nem is tudom melyik topikban- beszéltük a wifi sebességét; letöltés/feltöltés gyorsabban ment a telefonomon mint vmelyik n-es wifis samsungon.

    Akksi: Ide húzok egy feketét X6nak microusb-n való töltés elmaradása miatt. Talán az X8 lehet a leggyengébb ezek közül, de 2-4 napot elmuzsikálnak. Érdekes nekem mennyit kitesz a kijelző, mert pár óra netezéssel 1 napra fogyasztom az akksit, viszont ehhez képest brutál energiaéhes kombónak gondolt gps log+mobilnetről zene sem hatotta meg jobban.

    Szóval ha 5800val hasonlítanád a fentieket akkor igen, mérlegelgetés jönne. De X6 nem ezekkel a telefonokkal versenyez érzésem szerint. :R

    szerk: SziberTomi: mobilarena.hu ÉS mobilport.hu tesztekbe keressgélj; adatokat is megtalálod. Igen, van benne ingyenes navigációs progival gps, meg wifi is. Ha teszteket olvasol, mobilarenás teszben probléma volt a wifivel az X6 tesztben, de sem más tesztekben, sem a felhasználóknál nem jelentkezett. Sőt, cégnél lévő 2 laptopnál erősebb a telefonomban lévő wifi.

    szerk2: Nem néztem szolgáltatóknál épp mibe kerül, mivel készüléket nem veszek jó ideje szolgáltatónál. Ha hűségpontom van, percre váltom; az igazi kedvezmény. Hogy a 40%al több kerülő telefonból engednek 35%ot az nem az. Nem kell várni a szolgáltató ámenjre sw frissítésnél, és a garancia is gyorsabban intéződik. Ha meg új előfizu, akkor meg készülék nélkül nincs alapból hűség. Persze ajánlatfüggő, de X6 kártyásan 16al drágább mint függetlenül :). Egy 120as előfizuval 40.
    Tartozékokat se felejtsd el számoláskor, X6nál benne egy jó füles meg 8Gb, ami amúgy egy tizes lenne pluszba.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Aktív témák