Hirdetés

Aktív témák

  • r4z

    nagyúr

    válasz defter #20136 üzenetére

    Szia!

    Desire tulajként a következőket tudom elmondani:
    Szerintem teljesen jó a hangminőség, semmi gond nincs vele. Hálózatról sem dobott még le soha, térerőproblémáim sincsenek. A "nagy" hangszóró hagy némi kívánnivalót maga után, a telefonáláshoz használt hangszóró viszont egész jó.
    A GPS gyorsan és pontosan pozicionál, nem hibázott még, pedig rendszeresen használom.
    Internetezésben nagyon jó, szépen tördeli az oldalakat, a nagyítás is folyamatos. A flash sem akadály neki (a Samsung MWC-s élőzését telefonon néztem), de csodát ne várj a flash használatát illetően. A Wifi erőssége megfelelő.
    Erős használattal naponta tölteni kell, ha nem használod olyan masszívan, akkor is 2 nap a plafon. Extrém használattal (filmnézés, játék, internetezés 3G-n) 4-5 óra alatt is képes lemerülni. Ez ebben a kategóriában teljesen átlagos.
    Fényképezés? Nos, mondjuk úgy, hogy alkalmas rá. A lényeget megörökíti, de messze nem egy N8. Makróban viszonylag jól teljesít.

    A Desire-nél csak a kijelző körüli keret fém, a többi puha tapintású, nem karcolódó műanyag. Az optikai trackpadnak csak gépelés közben van értelme, de akkor nagyon hasznos, nem kell a szöveget böködni, hanem kényelmesen lehet vele pozicionálni (ha majd lecserélem, ez fog a legjobban hiányozni).

    Ami mindenképpen jobb a Desire-ben, az a támogatás. Ebben a negyedévben érkezik rá a Gingerbread frissítés, valamint a "szakácsok" körében is igen népszerű. Ellenben a Motorola már nem képviselteti magát hazánkban, a szervizelés igen kényes téma lehet.

    I don't love people. I love 911s, Astral Projection and french fries, in that order.

Aktív témák