Hirdetés

Aktív témák

  • aggleány

    addikt

    Mindenkitől bocs, ez most nagyon hosszú lesz, sok kérdést találtam, amire van ötletem. :B

    Winner_hun:

    A Wildfire S nagyon jó választás, ha megvan az előfizu, anélkül drága lenne. Ennyiért van SE X8, X10 Mini és Mini Pro is, nekem sokáig sima Mini volt, ha nem zavar, hogy nagyon pici a kijelző, akkor jó lehet. Ezen az áron vannak még az LG Optimusok, a ZTE Blade és a Huawei. Itt az Arénán keress rá a tesztekre, szerintem nagyon reálisan látják a fiúk a dolgokat. :K Kétkártyás androidot egyelőre főleg az Ebay-en találsz, de nem túl jók (általában). Ha gondolod, szívesen segítek majd az indulásnál. :K

    Dzsano:

    Közben már megtaláltam, OT 995-nek hívják, ezüstszínű fémház, 4,3"-os kijelző, és 50.000,- körül lesz az ára, Karácsonyra ígérték. Itt van róla pár szó egy Mobile Meetinges kollégától. Ha igaz az, amit mondtak róla, nagyon jó "kis" teló lesz. :C Tökéletes telefon nincs, ezt nyugodtan el is lehet felejteni. Én már összeállítottam egyet, ami az lenne, de még senki sem csinálta meg. :( Köszönöm a linket. :R Nemrég láttam egy eladó bordó Neo-t használtan (pár hetes, hibátlan) 85-ért.

    Klepto:

    A használtam eladó Gio valóban olyan, mint a tigriscsíkos mopsz. (Mégis jobban hangzik, mint a szokványos fehér holló, és madarat nem merek emlegetni. :DDD )

    f_sanyee:

    Nem olyan rossz a Wildfire S felbontása, és a kijelző sem kicsi, ha nem volt előtte nagyobb kijelzős telód. Ha volt, akkor kicsi.

    dark27:

    Szintén a Galaxy S-re szavazok, Bdanyy leírta, hogy miért. :K

    sinead:

    Ilyenkor általában van még pár hónap, de esete válogatja.

Aktív témák