Hirdetés

Aktív témák

  • r4z

    nagyúr

    válasz jooker82 #28103 üzenetére

    Nem volt gyártóhoz kötve? :DDD Csak nekem tűnt fel, hogy egy LG reklámot linkeltél? Naná, hogy az Optimus nyer mindenben.

    És amúgy nem csak a HTC-kkel kell szembe állítani az LG-ket, hanem az összes konkurenciával (te kezdted a flame-et, egy szavad nem lehet). És bizony az S2-vel szemben csúnyán alulmarad az O2X mindenben, még a Sensation is jobb nála, kérdezz meg bárkit, aki nem elfogult (hoppá, máris nem alázza a HTC-ket az O2X?).

    Magára a telefonra értettem.... (...) Szóval ár/érték,kijelző,dizájn....

    Csak két fontos dolgot hagytál ki az egyenletből, de sebaj, majd én pótolom. Hardver és szoftver. Utóbbiban az LG-k támogatás szempontjából csapnivalók, az O2X meg tele van bugokkal (beleolvastam az O2X első hsz-ába, kész röhej). Innentől kezdve a sebességről szó sem volt... mondatodat ki is húzhatjuk, mert igenis rengeteget nyom a latban.

    Áresés: Marha egyszerű az egyenlet (forrásom: MA teszt és HA árak).
    O2X nyitóár: 130-160 ezer, használtan 70-75 ezer.
    Galaxy SII nyitóár: 150 ezer, használtan 105-120 ezer.
    Sensation nyitóár: 150 ezer, használtan 110-120 ezer.

    bdanyy linkje még jobban szemlélteti a készülék értékét. 45-ért szabályosan meg akartak szabadulni a készülékektől nem olyan rég. Ez se jelent semmit?

    Elég ezekre ránézni. Melyik is veszítette a legjobban az értékét? Ha annyira népszerű lenne az LG, ilyen gyorsan esne az ára?

    [ Szerkesztve ]

    Into the void, into the emptiness, into the place beyond form

Aktív témák