Hirdetés

Aktív témák

  • EsoxLucius

    csendes tag

    Kedves mindenki!

    Új okostelefon vásárlása előtt állok,( ellopták szegény "kis" Nokia N95 8GB-met, mondjuk már eléggé elavult volt, de szerettem nagyon) ezért kérném a segítségeteket, ötleteiteket, tanácsaitokat.

    Mostani két fő kiszemeltem a Samsung Omnia 7 és az LG Optimus Black. Teszteket, videókat már olvasgattam, úgyhogy nagyjából tisztában vagyok a dolgokkal. Ha azt nézem, hogy hardver szinten melyiket venném meg, akkor egyértelműen a Samsung! ( főként a kijelző miatt Super Amoled nagyon üt) DE!! ott van az a fránya WP7 oprendszer. Egyáltalán nem ismerem..olvasgattam itt a fórumot..hát nem egyszerű eset...meg nem is tud magyarul..ami nem baj annyira mert jó vagyok angolból..csak hát azért mégis..meg elvileg 10-ed annyi cucc van hozzá mint Androidhoz. Tudom hogy most jön hozzá nemsokára ( elvileg) a Mango...de akkor is..félek tőle. Az androidot is kb. annyian szidják, mint amennyien dícsérik...szóval nagy a dilemma.

    A samsungot azzal az előfizetéssel amit én szeretnék 60-ért, mígy az LG-t 70-ért tudnám megvenni a T-mobilnál..szóval nem túl nagy a különbség. Galaxy S nem tetszik...nekem túl műanyag..meg ha annyit költök akkor már inkább HTC Desire HD... bár azt is szapulják.

    Kérdéseim:

    1. A fő kérdés természetesen az hogy melyiket ajánljátok? ( Tapasztalat, érvek, ellenérvek stb. )
    2. Mennyire bonyolult a WP7?? Mert ha nem annyira.. és jó..stabil..és eléggé fejlesztik..úgy mint a többit, akkor nagyon húzna a szívem az Omniához.
    3. Az LG-t ugye Android 2.2-vel adják.. ha akarom felhúzhatom rá a 2.3-at?
    4. Az LG-t ha rádugom a gépre, akkor látszik mint egy pen-drive?? ( samsunghoz tudom hogy kell a Zune..Androidhoz is kell valami Kies..asszem)

    A telefont döntő többségben telefonálásra, netezésre, FÉNYKÉPEZÉSRE!! és videózásra használnám, de fontos nekem a sok kompatibilis progi is...mert hát ezért okos az okostelefon.

    Előre is köszönet az építő jellegű válaszokért! :R :R :R

Aktív témák