Hirdetés

Aktív témák

  • aggleány

    addikt

    válasz IkszIpszilon #29214 üzenetére

    Így mindjárt könnyebb. :K

    Nekem a felsoroltak közül a Neo és a Ray tűnik a legszimpatikusabbnak, de a többi is jó készülék. A Neo-nak és a Ray-nek különlegesebb a formája, mint a többinek, nem az az egyentepsi egyik sem. A Neo-nak van külön exponálógombja, és elég jó képeket csinál, 3,7"-os kijelzővel, viszont vastagabb, mint a többiek. A Ray kijelzője 3,3"-os, maga a készülék nagyon vékony, elegáns kis kütyü, érdekes, teljesen szögletes fazonnal, ami mégis szépen belefekszik az ember tenyerébe. Nagyon vékony, és szerintem nagyon jól néz ki. A két teló (Neo és Ray) kb. ugyanazt tudja, hardver szempontjából nincs különbség. Ha sokat akarsz fotózni, akkor a külön exponálógomb miatt a Neo-t ajánlom, ha nem igazán, akkor mindegy.

    A HTC-k fémházasak, de a kijelzőjük szerintem gyenge az SE-khez képest. Nexus S-ből a SAmoledes kijelzős a jó, a másik semmi különös. Pár napja láttam egy Optimus Black-et, és nem győzött meg. Sem sebességben, sem kijelzőben. :(

    Röviden: ha fontos a fotózás, akkor Neo, ha nem lényeg, Neo vagy Ray, ha mindenképpen fémházas kell, akkor Incredible S. A Nexus S nekem azért nem tetszik, mert nem bővíthető memóriakártyával, ami szerintem nem túl praktikus.

Aktív témák