Hirdetés

Aktív témák

  • moboHEAD

    csendes tag

    válasz Kickass #2947 üzenetére

    Köszi a választ! 5800-nál GPS gondot a telepített nokia maps-re értetted?
    Nekem ez a tesztvideókban lassúnak tűnt, meg az érintőt néha többször is kellett tapicskolni. De ezzel is együtt lehet élni.

    Omnia HD-nek félek húzós lesz az ára. Talán S8300. (Nem sürgős.) Egy ismerősöm N95-öse - pedig kíméli - jobban lötyög, mint a 2 éves fapados Samum, és a töredékébe került.

    Érintő vs nyomógombok. Komplexebb dolgokat jobb érintővel, pl webezés (próbáltam iPhone-t és tetszett a sok betegsége ellenére, csak hát viszonylag kis szegmens). Szövegbevitelnél meg a virtuális billentyű is elfoglalja a fél képernyőt. Általában úgyis telefonálás, naptár, sms, zenehallgatás és fényképezés funkciókat használnám, kb ebben a sorrendben. Ezek meg normál gombokkal, kisebb képernyővel használhatóak, kivéve a fotózást. Erre már kell a méretes sreen és a jó kamera. Az átlag gépekkel (50E alatti nokia, samsung, ericsson, motorola) készített fotók többsége számomra elfogadhatatlan, ettől többre van szükségem, és nem családi fotók miatt. Szóval hajlok a kompromisszumra, és ettől még lehet Innov8, bár jobb lenne valami kombó. (Tom, szép álmokat.)

    mH.

Aktív témák