Hirdetés

Aktív témák

  • Bdanyy

    addikt

    válasz brendoncsopi #30143 üzenetére

    Szia!

    Én szeretem nagyon, szoftveresen egy álom galaxy s után (amin próbáltam gyári 2.2 2.3.x illetve főzött 2.3.x-et, kerneleket stb). Teljesen meg vagyok vele elégedve, bár én inkább netezésre chatre és telefonálásra használom, a kameráját nem igazán, de sokkal rosszabbra számítottam (őszintén szólva a sima desire minőségét vártam, olyan szép fátyollal, bár az inkább a hátlap miatt olyan azon is).

    Akkuja lightos használattal 2 és fél napot bír, folyamatos időjárásfrissítés és gtalk mellett. Ha nyúzom akkor természetesen ez is egynapos. Bladenél sokkal, Galaxy S-nél valamivel jobban bírja a nyúzást.

    A kijelző az, ami tényleg nem olyan mint a samoled+ vagy IPS, de ennyi kompromisszumot nekem mindenképpen megért a stabil és átgondolt rendszerért borításért stb cserébe, egyedül oldalról nézve zavaró kicsit a betekintési szög, de ahhoz direkt úgy kell tartani.

    Árban ki kell találni, hogy mennyire éri meg neked, az új áráért akár használt sensationt is kifoghatsz.

    -----------

    Symbianhez: Nekem hiányzik androidnál az, hogy nem tudom proginként beállítani, hogy wifit vagy mobilnetet használjon. Gtalk skype stb mehetne mobilnetről, netezés meg ilyenek wifiről, mert sokszor van hogy wifit már eldobja, és emiatt mindenből kijelentkezek, majd vissza.

    [ Szerkesztve ]

    http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt

Aktív témák