Hirdetés

Aktív témák

  • Necc

    addikt

    válasz aggleány #30698 üzenetére

    Sose fogom megérteni, hogy a mobilok parányi, moslék minőséget adó kameráját miért kell minden alkalommal döntést befolyásoló tényezőnek megemlíteni? :F
    Esetleg elmagyaráznád? Vagy valaki más? :U

    A mobil kijelzőjén az összes mobil saját kamerájának képe jól néz ki, de ha már megnézi az ember egy értelmesebb kijelzőn (HDTV, PC monitor) akkor az összes mobilkamera minősége csapnivaló, de ez legyen a legkisebb gond, olyan egyéb dolgok amiket mindenki használna mint pl. optikai zoom egyáltalán nincs egyikben se (a nyíévánvaló okokra most nem térek ki).

    Ha az ember mobilvásárlás mellett dönt, a leges leges legutolsó dolog amit megnézne, az az hogy "hány gigateramegapixeles a kamerája?!?!?!?"

    Tehát az én magyarázatom:
    A hirtelen pillanatok lekapására bármi jó ami éppen kéznél van. Arra meg tök mindegy milyen "minőségű" kamerát ránt elő hirtelen az ember.

    Viszont az szerintem ezerszer fontosabb szempont egy mobil vásárlásánál, hogy a kijelző mérete +0.5" -al nagyobb vagy jobb minőségű (fényerősebb, napfényben is jól olvasható, színhűbb, jobbak a betekintési szögei, stb...), az anyagminőség vagy az összeszerelési minőség, netán a hangszóró ésszerű elhelyezése.

    Ha pedig valaki komolyabban vagy rendszeresebben akar fotózgatni, neki ott van (legrosszabb esetben a) kompakt digitális kamera, vagy bridge kamera vagy hobbi tükörreflexesek.

    Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

Aktív témák