Hirdetés

Aktív témák

  • aggleány

    addikt

    válasz mohow #30757 üzenetére

    Az egyik fontos különbség a 2.1 és a 2.2 között, hogy 2.2-től már tudsz kártyára telepíteni progikat. Ez esetünkben azért számít, mert mindkét telónak elég kicsi a belső memóriája, és ha sok progit akarsz rá tenni, a 2.1-nél előfordulhat, hogy egyszer csak betelik, és akkor már csak úgy tudsz új progit tenni rá, ha egy másikat törölsz.

    turosfank

    SGS + nem jöhet szóba? Mert ha beleférne, és nem fontos a vaku, akkor az lenne a legjobb. :K Ha nem, akkor a listádból az SE Xperia Neot ajánlom. Ha tényleg fontos a kamera, akkor az a legjobb megoldás, mivel van külön exponálógombja, és videófelvételben is elég jó.

    Mindegyikben van GPS vevő, de a navigációt le kell tölteni hozzá. IGO hivatalosan nincs androidra, és wareznek számít még az is, ha csak rágondolsz, úgyhogy felejtsd el azt, hogy itt érdeklődsz utána. Vannak egyéb hivatalosan megvásárolható megoldások: Navigon, Sygic stb. Doksikezelőt is le lehet tölteni mindegyikre, és minden mást is, amit szeretnél. Egyik sem különösebben strapabíró, de azért nem fognak szétesni a kezedben.

    Ha pontosabban leírnád, hogy mi az igazán fontos, amire használnád, akkor jobban tudnánk segíteni a választásban.

    A felsoroltak közül magasan az Ace a leggyengébb, úgyhogy azt felejtsük el. :K

Aktív témák