Hirdetés

Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz drzsoo1 #31265 üzenetére

    Az SAMOLED nézőpont kérdése valóban, nekem eszeveszett módon bejön, ez szubjektív. (LED LCD párti vagyok TV-ben is, pont e miatt, pedig a plazma reálisabb, de nekem ez jön be.)

    A Gorilla Glass egyik oldala csak a "karcmentes dolog". Ami tényleg nagyon jó, az van az ACE.-emen. De e nélkül el tudnék lenni. Viszont tapintásra tejesen más. Mostanában volt a kezemben:

    Blade
    Ace (GG)
    HTC DHD
    Galaxy S (GG)
    X8
    S2 (GG)

    És ki merem jelenteni, hogy tapintásra teljesen más. Más érzetet ad, amikor használod. Ott volt a kemeben faterom 100K-s DHD-ja az Ace-em mellett, és nem értettem, hogy mitől olyan más húzogatni rajta az újamat. Ezért. Most vagy véletlen, és csak a Samsung tud ilyen jó tapifelletet csinálni, de mind3 samu, amit tapiztam ilyen volt, de a másik 3 telefon nagyon nem ilyen. Olyan a tapintásuk, mint amikor már koszos volt egy kicsit az ACE, és nem csúszik rendesen. Ezért nem veszek nem GG-s mobilt.

    Szerintem,jelenleg a Nexus S a piac legjobb ár/érték arányú telefonja

    Ez igaz, de ettől függetlenül, amit leírtam igaz. A Blade is nagyon jó ár/érték arányban, de attól bőven van hibája. Ez leginkább a mit miért eset.

    NEKEM: megér +20K-t a SAMOLED, a TW 3.0 (én szeretem), a Samu formavilág, és a GG. DE nem mindenkinek. Ezek alapján szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy neki 70K-ért ez, avagy 90K-ért amaz.

    Megjegyzés: én sem fogom 90K-ért megvenni az S-t, mert megveszem szolgáltatónál annyiért mint a Nexus S-t, és máris jól érzem magam, mert á/érték arányban jobban jártam. (Mivel nekem úgyis kell előfzu, így tök mnd1.) De ez én vagyok. Én mindig előfizuval vásárolok, mert 12 éve előfzetésem van, és ezen nem is szeretnék változtatni.

Aktív témák