Hirdetés

Aktív témák

  • CHIPman

    nagyúr

    válasz TazLeacher #31264 üzenetére

    Itt írtad: "Sokszor vannak jobb app-ok."
    Felsoroltam a mai átlagfelhasználók legnagyobb felhasználási területeit, aminél a Samsung gyári alkalmazásai sokkal jobbak egy AOSP-nél, az átlagfelhasználónak bőven elég.
    A 720p-ről meg az mkv-ről meg szálljatok már le, abba miért nem köttök bele, hogy az avi támogatást alapfelszereltségnek tekinteném? Ja, mert az jogos, mi? És arra nincs is ingyenes, reklámmentes program, eddigi tapasztalataim szerint. Egyébként ha érdekel, az esetek 80%-ában avi-t nézek, viszont ha valami megvan 720p-ben, mert gépen/TV-n épp úgy néztem meg, és volt időm letölteni, akkor nem fogok egy órát várni(Hello "vidék"), amíg leér a BRRip, hanem 5 perc alatt rátolom a 720p-t. És ilyenkor jó, ha ott van, és nem kell néznem a film mellett a reklámot is.
    A haverok meg nem érdekelnek. Mindig igyekeztem a legjobbat megvenni, de csak annyira, amit ki is használok, nem pedig azért, hogy rajoljak vele. Az érv ott volt, nekem ez elég ok rá. Attól, hogy neked nem, attól még nem kell leoltani, én a véleményemet írom az elejétől fogva, ellentétben az általad tanúsított általánosítással.
    hunfatal: De, sajnálom rá azt az 1-2k-t, mivel első teszttelefon lévén nem számoltam ilyen kiadásokkal. És úgy gondolom, hogy amit már a második telefonom(i8000, i9000) óta megkapok egy gyártótól, azt nem értelemszerű, hogy leellenőrzöm ennél. Persze, az én hibám, mert rosszul jártam belőle, de akkor is.

    hardverapro.hu/tag/chipman

Aktív témák