Hirdetés

Aktív témák

  • TGWH

    őstag

    Üdv, nehéz kérdés, legalábbis számomra, hogy melyik okostelefont vegyem. A főbb szempontok; közepes kijelző (~3"), erős aksi annyira nem fontos, de gyenge se legyen, esetleg ha lehet cserélni másra, az befolyásoló tényező lehetne a döntésben. Aztán mindenképpen android legyen, és érintőkijelzős (ugye nagy kijelző miatt :D ).
    Mire használnám. Wifi, excel, vagy más táblázatkezelő, szerkesztésre, zenehallgatás (bár ez egyáltalán nem fontos, ha nem szól jól, max cipelem az mp3 lejátszót).
    Igazából az excel miatt váltanék lg kp502-ről. Esetleg, ha szivargyújtóra rá lehetne kötni (melyik típust milyen felárral?), és gps-ként tudnám használni, az sem lenne rossz, bár netre nem fizetnék elő.
    T-mobile, vagy kártyafüggetlen ajánlatokat kérnék, olyan max 40 ezer környékén. Nagyon hajlanék az Ace-re, de nincs szívem annyit kiadni érte, esetleg ha még pár évig tartanák az árukat, akkor talán megérné. Az a gond, hogy a 20 ezres meg a 40 ezres között nincs egy olyan, ami jobb lenne egy Samsung Galaxy Mini-nél (szóba jött ez is, csak olyan randa képet ad), legalábbis én nem láttam.
    Azt sem tudom, hogy egy 15-25 ezres Huawei U8500-zal mennyire tudnék excel táblázatokat szerkeszteni és nézegetni...
    T-mobile-nál két éves hűségre venném, az Ace-en gondolkodtam elég sokat. Az új modellekről, amik most jönnek, van valami hír? Esetleg a karácsonyi időszak felnyomja az árakat? Mert akkor januárban venném meg, de hát az meg még elég közel a decemberhez...
    Az említett Ace meg Mini mellett néztem a s.e. xperia sorozatot, Huawei-t, Defy-t. Függetlenként nem tudom milyen más típusok vannak, amik megfelelnének nekem.
    Bocsánat a hosszú hsz-ért, előre is köszönöm a válaszokat. Biztos volt már ilyen kérdés, de egy ideig visszaolvasgattam, és nem találtam semmit, meg igazság szerint időm sincs keresgélni.
    Előre is köszönöm a válaszokat.

    Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe

Aktív témák