Hirdetés

Aktív témák

  • kmate13

    csendes tag

    válasz Vapor #1 üzenetére

    Hello!

    T-mobilnál akarok okostelefont venni, 1 éves hűséggel, egy csupasz net nélküli előfizetéssel (pontosabban Like díjcsomag). Árkategória 60-65 ezer. Hosszú távra tervezek, szval 2-3 év.
    Telefonáláson kívül szerintem masszívan használnám netezésre, facebookozásra, msn, stb.. Ja meg játékra. Fontos továbbá nekem a fotó minősége, 5 megapixelnél nem is akarok lejjebb adni. Kijelző is fontos, lehetőleg 4" körül, 480*800-as felbontással minimum. Film nézésre nem használnám, viszont ilyesmi előfordulhat hogy le akarok ftpről tölteni egy weblapot, beleszerkeszteni a forráskódba, és feltölteni... (meg esetleg egyéb nyalánkságok, informatikus vagyok:))
    Oprendszerbe szerintem mindenképp android, iPhone egyáltalán nem érdekel. WP7 nagyon bejönne, 2-3 év múlva biztos olyat vennék, viszont még elég kevés alkalmazás van hozzá, meg hát nem tetszenek az ilyen megkötések mint h pl hogy nem tudom pendrive-ként használni (Zune).

    Ezeket a telefonokat néztem ki:

    LG Optimus Black: Leirás alapján tökéletesen megfelel, egyedül az zavar h kicsit régi.. Igaz csak 2.2-es android van rajta, de az úgyis frissíthető. (am eléggé efelé húzok)
    Motorola Defy Plus: Szintén tökéletesen megfelel, de hallottam h szoftverileg nem éppen stabil..
    Samsung Galaxy S Plus: Ez is nagyon jó, főleg a ledes kijelző miatt, de hát nincs még csak ledes vaku se, meg halottam hogy hajlamos önálló életre kelni, lefagy, stb..
    Sony Ericson Xperia Ray: Nincs vele különösebb kifogásom, kivéve hogy a kijelzője kisebb...
    Nokia Lumina 710: a WP7-es kakukktojás, ha valaki mond valami ütős érvet a Windows Phone mellett akkor még ezt is meggondolom..

    Szerintetek melyiket válasszam?
    Köszi előre is a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák