Hirdetés

Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz artiny #45002 üzenetére

    ace-nél persze, hogy több a sony memóriája (ott 2 giga belső volt amin az oprendszer mellett kellett elférnia a telepítettt proginak, ha nem használtál microsd kártyát, és link2sd progit, míg az xperia u-nál a 2giga helyett 8 van beépítve), sima app-ból nagyon sok fér rá, de ha nagyobbakat is ráteszel (1-2 jobb játék, vagy tényleg egy offline trékép), akkor hamar betelítődhet, és a zenéket, meg filmetet ezek mellett el is felejtheted.
    Ha játékokból csak egyet tartasz rajta amivel épp játszol, és mindig törölgeted, meg ugyanígy zenéket, képeket videókat is mindig letöltöd róla, akkor talán el lehet lenni (valóságban asszem csak 4,4 Giga lesz használható tárolásra), de macerás.
    Van ugye egy rész amit az oprendszer foglal le, és van egy rész ahova az appok települnek...na és azon kívül van a 4,4 giga tárhely.
    kérdezz rá a fórumában, mert ott biztosabbat tudnak mondani mire, és hogyan elég ez a memória mennyiség.
    sajnos úgy tűnik ehhez a képességű hardverhez ez ma már kicsi, ezért is ajánlottam az ace 2 -őt ha ki tudod várni, vagy máshonnan beszerezni.
    A htc one v sokkal gyengébb chipkészlet (nem csak a magok száma, és a gigaherzek miatt), grafikus procija sokkal gyengébb... sajnos ez van.

Aktív témák