Hirdetés

Aktív témák

  • Callmaster

    tag

    válasz bigdady #48998 üzenetére

    Anno nálam volt. Én már évek óta ismerem a Partnérót, olcsók meg minden de pár embernek igaza van abban hogy bolti garisat nem éri megvenni, hiába olcsóbb.
    Több telefont is vettem a fent említett boltól és egyszer volt csak gondom velük és persze akkor a telefon gaiztatása miatt.
    Mikor megjelent a Nokia E51 náluk vettem meg 50 akárhány ezerért. 2 nappal később észrevettem hogy a "fröccsöntött" oldalsó hangerőszabályzó felfelé nyomva beakad és nyekereg, valamint a 0-ás gomb pattog és szintúgy beakad.
    Visszavittem nekik és szó szerint alig akartak foglalkozni vele. Hozzáteszem ugyanaz a legénység van még a mai napig is....
    Közölték tipushiba, bolti gari stb...
    Aztán pár nappal később apámmal mentem vissza ki igencsak törzsvásárló náluk és jó kapcsolatban van velük. Érdekes módon rögtön bevették és csere készüléket is adtak.
    Két hétig volt majdnem náluk és nagyjából kilett javítva a hiba.
    Viszont nem volt minden fenékig tejfel, az 5-ös gombnál megsérűlt a festés volt 1 világító pont , ami engem nagyon zavart.
    Ismét visszavittem és azt mondták hibát nem látnak és én úgy vittem be a készüléket.
    Eldurrant az agyam és még másnap eladtam viszonylag jó pénzért más használt boltba és majd 10.000-et kellett hozzátennem a MEDIAMARKT-ba és megkaptam 2 év garival...
    Azóta is vettem ott készüléket, tényleg korrektek az árak és normálisan állnak az emberhez, csak isten óvjon ha bajos a készülék!
    Aki ismeri a telefonokat és tudja hogy nincsnnek tipushibák( megbízható készülék) és nem zavarja hogy csak bolti gari annak jó választás lehet mert olcsóak, de kb ennyi..
    Bolttól azért óckodok mert benne van ennek a fajta garanciának a nevében is , hogy Bolti garancia. Ergó ha becsődől a bolt nincs hova vinni.
    Szvsz mindenféleképpen megéri gyári garival venni, ennyi többletköltséget megér , főleg ha minnőségibb a telefon.Eladni is könnyebb.
    A fenti eset ellenére senkit sm beszélek le a partnéróról , csak velük esett meg nálam a garis probléma. Ismerettségi körönben más ilyen boltoknál sokkal durvább esetek történnek. Akiket ismerek talán mondhatom hogy ők a legjobb választás.

Aktív témák