Hirdetés

Aktív témák

  • joey04

    titán

    válasz stargazer #9969 üzenetére

    hát igen, aránylag jól összefoglaltad, semmi sem tökéletes, bármelyiket választod, lesznek hibái... :)
    kiegészítések:

    iPhone: igen kapacitív, és elfogultság nélkül mondom: ott van a legjobban eltalálva a kezelés, a legjobban beállítva a kijelző érzékenysége.

    Desire: van már 1-2 külföldi teszt, és mindenhol nagyon-nagyon dicsérik, persze az sem hibátlan...

    HD2: az érzékenységet kijavították az új romokban, ezt személyesen is tapasztaltam. Ha meg ilyet viszel, akkor alap dolog a főzött romok próbálgatása, akkor meg 6.5.x alapú rom rá, az már egészen használható a sense felülettel kiegészítve. Gond inkább a régebbi alkalmazásokkal lesz, amik az őskövület kinézettel érkeznek, és azokat nehéz ujjal kezelni.

    Milestone: próbálgattam, de engem nem fogott meg. minőségre sem volt az igazi, sebességre sem. plusz ami szubjektív: számomra egy teljesen felesleges dolog a qwertz billentyűzet, sokkal inkább hátrány mint előny, ráadásul akkor inkább lenne olyan mint az N97/mini/TP2-ben, hogy dönthető.

    Én anno a netezés miatt választottam az iphonet, arra használom a legtöbbet a telefonom már évek óta, és ahogy próbálgattam mellette akár androidos akár wines készülékeket (hd2) egyik sem tudta olyan kényelmesen mutatni a netet, ez persze szubjektív.
    cserébe van pár értelmetlen/szemét megkötés az igaz

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák