Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SpaceJam

    aktív tag

    válasz inf3rno #163946 üzenetére

    Én ezt teljesen megértem, eleve az iPhone-t (vagy az Apple bármely termékét) a hátam közepére se kívánnám. Szerintem nézz tiszta rendszerrel (Android One) pl. a Nokia-kat! A 7.1-es verziót én nagyon szeretem, de ez már nem sokáig kapja a frissítéseket (használtan attól még jó ötlet), én is azért akarok majd váltani.

    Ami sokkal újabb és jól össze van rakva, az az 5.4. Ezen kívül ott vannak a régi Nexus, illetve az újabb Pixel telefonok, amik szintén One-osak, meg még talán 1-2 márka, amik most nem jutnak eszembe.

    Illetve tudom majd ajánlani az F-Droid keretrendszert, ami a nyílt, open source appoknak a szoftverközpontja, teljesen függetlenül a Google által üzemeltetett Play-től. Innen pl. a NewPipe kötelező, mind reklámmentes YouTube kliens, de minden más egyéb alapot is ki tudsz váltani ezekkel a progikkal. A keretrendszer képes a progik automatikus frissítésére is.

    Illetve ott van a Blokada, ami gyakorlatilag egy tűzfal, amivel tényleg kinyírható minden fölös háttérkommunikáció a Google, a Facebook stb. szervereivel, és az appokra is szabályokat húzhat a nethez jutás terén.

    Böngészőként a Brave Brower, amiből ki van nyírva a Google hazatelefonálás, vagy a Firefox, ami eleve korrekt a Mozilla hozzáállása miatt. Bár kezelhetőségre még mindig az Opera messze a legjobb.

    [ Szerkesztve ]

    neszetools.hu ● pc360.hu

Új hozzászólás Aktív témák