Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tybee21

    aktív tag

    - Árkategória: Kezdő 30-35 k, de részletekben többet is hajlandó vagyok fizetni.
    - Használt vagy új: Nálam bármelyik jó lehet, de használtat nehéz mert vodás kevés van a piacon a független meg drágább.
    - Hol vennéd meg? Vodafontól flottás alap kategóriás ajánlatként, illetve Hardverapró és apród.hu is lehet, de csak személyes átvétellel. Békés megye. :/
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Igazság szerint mindig hosszú távra terveznék, de általában lerövidülnek az időszakok, mert mindig vagy megunom, vagy nem vagyok megelégedve a telefonnal. A megunás talán az idő teltével kevésbé játszik, mert kevesebb időm van a telefont nyomkodni, mióta dolgozok.
    - Mire használnád? Általános használat. Telefonálás, e-mail, facebook és netezés. Szeretek fotózgatni, mindenféleképpen autófocusos kamera, a villanó is fontos. Játék ritkán és keveset.
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Androidot szeretnék most. Valamikor Galaxy Ace-t használtam, akkor nagyot csalódtam, de adnék neki új esélyt. Volt kb. fél évig WP. Azzal meg voltam elégedve. Csak a kötöttségek... Olyan sebességet és stabilitást várnék androidtól, mint a wp.
    - Milyen kialakítású telefont keresel? Érintőkijelző.

    Több készüléket néztem, de bármi érdekelne. Samsung Galaxy S Advance, HTC Desire X, illetve olcsóbb kategóriában LG L5 II és Sony Xperia J. Az olcsóbbaktól félek, hogy nagyon akadozósak lesznek, ettől tartok. 4"-nál nagyobb kijelzőt nem szeretnék.

    A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)

Új hozzászólás Aktív témák