Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz Speeedfire #25966 üzenetére

    Bepöttyösödött az N900-am kijelzője, beragadt pixelek tömkelege...
    Ki kellett cserélni. Előadást tartott arról hogy mennyire nem éri meg visszaküldeni a Nokiának, mert alkatrész nincs, max kapok egy Nokia 500-at. Viszont véletlenül volt a fiókjában egy mócsing, ami valaha N900 volt. Abból átrakta a kijelzőt, meg sok szemetet, még előtte ráejtette a kijelzőt a kijelzőre(alig látszik), és szétbaszta az akkut, ezért kaptam másikat.
    A csavarok nem voltak meghúzva rendesen, lötyögött minden, de mivel jobb volt a kijelző(és most fél évvel utána is jobb) ezért elvittem. Otthon szétkaptam, kitakarítottam, összeraktam.
    Csakhogy ezek a barmok össze vissza tekerték be a csavarokat, és van benne vagy 4 féle. Beleszorult, eltört, letört a feje. Így találtam a telót. Hát a k**** anyjukat, hogy ennyire nem képesek. Most is szét akar hullani a telóm, zörög benne a csavardarab, meg mivel betekertem a rossz helyen lévőt, ezért átütötte az előlapot.
    Nem kicsit vagyok dühös. Eladni nem lehet, meg állandóan idegesít. Majd vehetek másikat...
    Szétszedni meg nem hiszem hogy még érdemes. Na ezért szoktam alakzatban kirakni a csavarokat, vagy megnézni hogy egyforma-e.
    Ez volt az IT Phone kft. Budapest. Arról meg nem is beszéltem hogy 4 vonatutamba került Szegedről a túra...
    (egyébként meg mondhatom hogy így is megérte, mert akkor ez volt a LEGOLCSÓBB N900, és refurbished, tehát USB ragasztott, új házas, n00b proof. Más már rég kitépte az alaplapról az USB-t.

    Haver meg vett egy SGS2-őt 20k-val olcsóbban mint a gyártói garanciás. GSM Line.
    1 hónap, a Telenor bannolta. GSM line-osok IMEI-t cseréltek (illegális) meg ültek rajta 1 hónapot. Aztán meg tele volt képekkel mikor visszakapta. Még egy törlést se voltak képesek nyomni.

    Ennyit a bolti garanciáról röviden.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák